Potpuni 3D remake igre Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord od sada je dostupan u Early Accessu za PC

Osmislite vlastitu skupinu pustolova i krenite u labirint po nalogu gospodara Trebora u potrazi za amuletom koji je ukrao zli čarobnjak Werdna. Borite se protiv izazovnih skupina neprijatelja, izbjegavajte skrivene zamke i probijte se dublje u dungeon dok se pripremate za konačnu bitku.

Digital Eclipse je najavio Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord, potpuni remake originalne igre Wizardry koja je započela franšizu. Nakon dvije godine razvoja, ovaj naslov je od sada dostupan u Early Accessu za PC putem Steama, a prodaje se po cijeni od 28,99€.

Na temelju svog trenutnog opsega, Digital Eclipse očekuje da će Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord biti sadržajno potpun i da će napustiti rani pristup do kraja 2024. godine. Dodatne teksture okruženja i objekata, audio elementi i animacije likova još su u razvoju, a s vremenom će se dodati više sadržaja i ažuriranih značajki, ali neki se elementi mogu promijeniti ili prestati raditi tijekom procesa. Očekuje se, na primjer, da spremljenje igre neće više raditi između velikih ažuriranja.

Osmislite vlastitu skupinu pustolova i krenite u labirint po nalogu gospodara Trebora u potrazi za amuletom koji je ukrao zli čarobnjak Werdna. Borite se protiv izazovnih skupina neprijatelja, izbjegavajte skrivene zamke i probijte se dublje u dungeon dok se pripremate za konačnu bitku – suočavanje sa samim Werdnom.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian