Vijesti

A Highland Song vodi vas u avanturu kroz Škotsko gorje

Podijelite:

Danas na Steamu i Nintendo Switchu možete zaigrati impresivan 2D platformer – A Highland Song. Pratite mladu djevojku Moiru dok pokušava doći do mora, savladavajući izazove Škotskih gora ispunjenih divljim stazama, vrhovima, opasnostima i pjesmom.

Moira McKinnon nikada nije vidjela more i provela je petnaest godina sa svojom majkom u maloj kući na rubu škotskih gora. No, jednog dana dobije pismo od svog ujaka Hamisha koji je poziva da posjeti obalu. Ako stigne do njegovog svjetionika na vrijeme, čeka je prekrasno iznenađenje. Zbog toga Moira odluči pobjeći.

Osvojite vrhove kako biste se orijentirali i isplanirali sljedeće korake. Pronađite različite špilje, uspinjite se po liticama, skačite s stijene na stijenu i pažljivo se spuštajte niz strme padine dok napredujete, a dočeat će vas vjetar, kiša i hladnoća. Moira nije superheroj, a škotske gore nisu za podcijeniti, odnosno pronađite sklonište kako biste preživjeli.

Prikupite i postavite 100 fragmenata karte kako biste otkrili brže rute, jer brda su isprepletena stazama: neke dobro utabane, druge skrivene. Upoznajte priče i tajne ovih planina, ispunjenih izgubljenim predmetima, odjecima i sjećanjima. Preskačite i skačite kroz doline uz nevjerojatnu glazbu od TALISK-a i Fourth Moona. Sam krajolik oblikuje se prema ritmu glazbe, a pripremite se za višestruka putovanja jer jedno nije dovoljno da otkrijete najdublje tajne ovih planina.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski