Vijesti

Započeo je Kickstarter projekt za Spasms of Stupidity, rougelike igru u kojoj preuzimamo kontrolu nad klanom demona

Podijelite:

Spasms of Stupidity je ratna igra s rougelike elementima inspirirana starim taktičkim RPG-om DragonForce (Saturn), koja se odvija u dimenziji između demona i ljudskih kraljevstava. Demonski klanovi međusobno se bore za dominaciju nad stvarnošću, koristeći ljudsku odanost kao glavni resurs da se očituju bliže njoj.

Ovaj naslov sadržavat će sustav evolucije klasa, neutralne susrete na karti svijeta za regrutiranje novih članova vašoj vojsci, beskonačne kombinacije predmeta, brze tematske scenarije i standardne roguelike elemente poput otključavanja novih početnika i novih ciljeva za maksimalnu mogućnost ponovnog igranja. Igra će se pokretati na Unreal Engineu 5, dakle vrlo solidan game engine s dugotrajnom održivošću i neovisnim poboljšanjima

Cilj ove igre je iz temelja izgraditi demonsku frakciju za osvajanje svijeta. To znači da ćete morati prikupiti ljudsku odanost varajući ih religijama, politikom i snovima. Osmisliti vlastiti borbeni odred sa različitim vojnicima, predvođi kapetanom i odaberite svoju strategiju otključavanjem tehnološkog stabla, sastavljenog od mini igara. Uz to, svaki vojnik ima vlastitu umjetnu inteligenciju i može se razviti od jednostavnog sakupljača do jedinstvenog moćnog generala.

Solo developer Gratmoaldo traži potporu od 21 tisuća dolara kako bi uspješno priveo kraj razvoju ove igre, a svi zainteresirani mogu se detaljnije upoznati sa Spasms of Stupidity putem Kickstartera ili Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski