Video Vijesti

Nova mapa pod nazivom The Abyssal Temple dostupna je na Eresysu

Podijelite:

Eresys, kooperativna horor igra inspirirana djelima H.P. Lovecrafta, osvojio je igrače svojim impresivnim okruženjima, inteligentnom umjetnom inteligencijom i zanimljivom mehanikom timskog rada. Proizvod Dragonis Gamesa, kreatora impresivne pustolovne igre The Shore, Eresys je brzo postao miljenik obožavatelja, pružajući jedinstveno iskustvo igranja.

Također, Dragonis Games objavio je i prvo veliko ažuriranje 0.7, u kojem se nalazi nova mapa Abyssal Temple, koja nudi svježe, ali poznato okruženje, dizajnirano da izazove pridošlice i veterane ove igre. Pripremite se za suočavanje s Abyssal Oneom, nemilosrdnim novim antagonistom koji se razvija u stvarnom vremenu, na temelju izbora i akcija igrača.

Daljnje poboljšavajući igranje, ovo ažuriranje uvodi niz uzbudljivih značajki. Novi NPC vodič u Council Templeu pomoći će vam da pokrenete svoju misiju Abyssal, dok obnovljeni alat za praćenje ciljeva korisničkog sučelja nudi bolje vodstvo u igri. Igrači se također mogu veseliti novim kolekcionarskim predmetima, postignućima i dodacima za kvalitetu života, odnosno škrinji ispunjenoj resursima, dostupnoj na mapa Sentinel Island i Abyssal Temple.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski