Video Vijesti

Najavljena je nova strateška igra Songs of Steel: Hispania

Podijelite:

Nova povijesna turn-based strateška igra, Songs of Steel: Hispania, inspirirana naslovima kao što su Age of Wonders ili The Banner Saga, predstavila je svoj prvi trailer.

Doživite ponovno sukob između moćne Rimske Republike i hrabrog keltskog naroda Numantije uz igru razvijenu od strane španjolskog studija Meteorbyte, a koju će objaviti Combat Time. Ova igra sadrži ručno crtane ilustracije, klasičnu mehaniku strategije na poteze i borbenih taktika, integrirajući donošenje odluka i sporedne misije. Combat Time obećava pružiti iskustvo koje kombinira najbolje od poteznih strateških naslova kao što su Age of Wonders ili The Banner Saga, ističući se izvrsnom borbenom mehanikom i pažljivo izrađenom pričom.

Kao igrači, imat ćete priliku upravljati resursima i taktički mobilizirati trupe u raznolikim okruženjima, od gustih šuma do drevnih gradova i impozantnih planina. Iskoristite prednosti okoliša i vremenskih uvjeta kako biste porazili znatno moćnije vojske. Svaki vaš izbor oblikovat će priču, stvarajući jedinstvenu sudbinu tijekom dvadeset godina sukoba u ovom povijesnom svijetu. Vaše odluke će odjekivati od bojišta do dvorana moći, suočavajući vas s moralnim dilemama, političkim odlukama i neizvjesnom budućnošću vašeg naroda.

Veliki smo zaljubljenici u povijest, posebno prema manje poznatim razdobljima tijekom Rimske Republike, a ovo je jedno od njih, smješteno geografski u našu zemlju. Naš cilj je bio postići povijesnu točnost gdje god je to bilo moguće i stvoriti uvjerljivu, snažnu ljudsku priču. U procesu pripovijedanja i donošenja odluka, bilo je potrebno napraviti nekoliko ustupaka, ali ostajemo lojalni povijesnom kontekstu koliko god je to moguće.

Phil González, izvršni direktor Meteorbytea

Songs of Steel: Hispania možete popratiti na Steamu, a dodatne informacije o izdanju bit će objavljene uskoro.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski