Vijesti

Akcijska avantura Littlelands je dobila izdavača, potpisan je ugovor sa Apogee Entertainmentom

Podijelite:

Littlelands je simpatična akcijska avantura s elementima društvene simulacije koju razvijaju Rafael Martin i Kyle Creamer, potpisali su ugovor s izdavačem Apogee Entertainmentom kako bi omogućili da ovaj naslov bude objavljen na PC-ju putem Steama, a demo verzija dolazi sredinom 2024. godine.

Littlelands predstavlja smiren, uspješan i ugodan svijet ispunjen neobičnim likovima i pun je misterija, skrivenih područja i zadataka koje vode NPC-ovi. Zakoračite u živopisno 3D carstvo i oblikujte svog protagonista prema vlastitim željama s mnogo opcija prilagođavanja likova. Putujte od sela do sela, kroz bujne džungle, na vrhove planina, te preko sasušenih pustinja u potrazi za tajnim ostacima prošlosti.

Razvijte prijateljstva s jedinstvenim stanovnicima Littlelandsa, istražite njihove priče i pružite im pomoć u njihovim zadacima kako biste otkrili staze koje vode do novih avantura. Istražite dungeone ispunjene dugo skrivenim blagom te se branite od gladnih goblina, šišmiša i kostura s moćnim mačem ili dalekometnim lukom.

Uživajte u igri u vlastitom ritmu i opustite se u udobnom domu između avantura. Rano ujutro brinete se o cvjetajućim vrtovima ili se sunčate na mjesečini uz dinamiku dana i noći. Posadite i uberite bobice na vašoj farmi, pecajte za dnevni ulov, pripremite ukusan obrok ili krenite u potragu za blagom s lopatom u ruci.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski