Vijesti

Akcijska avantura RPG What The Duck izlazi 9. studenog za Switch, PC

Podijelite:

Izdavač Untold Tales i developer Seize Studios danas su objavili da će akcijski avanturistički RPG What The Duck, biti objavljen 9. studenog za Nintendo Switch i PC putem Steama.

U igri vas očekuje puno istraživanja, s četiri jedinstvena bioma puna zadataka, neprijatelja, zagonetki, tajni, mini igara i drugih likova s kojima se treba susresti, te steknite prijatelje ili neprijatelje među drugim borcima i njihovim duhovnim životinjama, pljačkajte resurse i nadogradite svoje oružje i moći igrača. What The Duck sadrži hack-and-slash borbu s nizom oružja koja se mogu mijenjati u stvarnom vremenu za stvaranje višestrukih kombinacija. Također možete pomiješati i uskladiti vrste oružja s raznim elementarnim poboljšanjima kako biste stekli prednost nad neprijateljima u borbi.

Osim toga, moći ćemo kovati oružja u jedinstvenoj crafting mini-igri koja se temelji na ritmu, a što bolje radite u ritmu, vaše kovano oružje postaje jače. Skupljajte i kombinirajte različite resurse kako biste stvorili ultimativni arsenal. Cijelim putem pratit će vas neobično pače, vaš mali prijatelj koji ima skup jedinstvenih vještina. Preuzmite kontrolu nad svojim pernatim prijateljem da letite, plivate, rješavate određene zagonetke, pristupate nedostupnim područjima i otkrivate razne tajne.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski