Vijesti

Alruna and the Necro-Industrialists posvećen je klasičnim metroidvania igrama

Podijelite:

Alruna je zbijena Metroidvania visoke gustoće, s naglaskom na prekidanje sekvenci i igranje stvari izvan uobičajenog redoslijeda. Demo je također dostupan na Steamu.

Radi se o igri koja je kompaktna, usko dizajnirana i ispunjena znatnom količinom sadržaja, izazova i značajki unutar relativno malog prostora ili vremenskog okvira. Omjer širine i visine u kvadratnom formatu i dizajn razine s jednim ekranom omogućuju svakoj od preko 200 soba da se smjesti u veće, cjelovite puzzle kutije. Prepuna je raznih elemenata, zamršenog dizajna razina i bogatog i gustog svijeta koji igrači mogu istraživati, a vaš način istraživanja neće utjecati na sveobuhvatnu priču.

Nadzemni svijet povezuje sva područja igre s četiri velika hrama, svaki opremljen snažnim nadogradnjama i zastrašujućim bossom. Igra nudi višestruke završetke, nazovimo ih “završetak borbe” i “završetak istraživanja”. Osim toga, možete otkriti skrivene mini igre, razna pojačanja, prečace i tajne iza svakog zida.

Alruna će biti dostupan u drugom kvartalu ove godine na PC-u putem Steama, a već sada možete zaigrati i demo verziju ove igre.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski