Vijesti

Objavljen je zanimljiva igra Hans, u kojoj igramo kao lubenica koja prkosi fizici

Podijelite:

Hans je parkour avantura, a on je voće rođeno bizarnim obratom znanosti i ostavljeno kada je čovječanstvo krenulo prema zvijezdama. Hans nije samo osvježavajući ljetni zalogaj, on je lubenica sa snovima, ambicijama i skokom koji se protivi njegovoj sočnoj konstituciji. U Hansu ćete se kotrljati, prolaziti svijetom gdje neboderi prkose gravitaciji, šume lebde i automobili lete.

U ovoj igri morat ćemo kontrolirati svoje reflekse i pripremiti se za precizno kotrljanje, te prkositi izazovima nemilosrdne fizike. Što više padate, to ćete više mudrosti stječete i tijekom vremena ćete svladati igru. Glazba se razvija kako se uspinjete na više platformi, postavljajući ton vašem putovanju. Kretat ćete se kroz izazovne platforme kao što su rotirajući diskovi, skliske padine i prepreke za poskakivanje, a možete se utkrivat i sa vremenom s drugim igračima.

Najbolje je pisanje ostaviti kraju, jer upravo jedan video može reći više od tisući riječi, a više informacija o ovome naslovu možete pronaći na Steamu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski