Vijesti

Annapurna Interactive preuzeo je 24 Bit Games

Podijelite:

Annapurna Interactive je najavio svoju prvu akviziciju u povijesti – kupovinu 24 Bit Gamesa sa sjedištem u Južnoj Africi.

Ova akvizicija pružit će 24 Bit Gamesu mogućnost daljnjeg razvoja njihovog tima i vlasničkih tehnoloških alata, čime će unaprijediti svoje postojeće projekte i planirati nove. Zaposlenici i rukovodstvo tvrtke nastavit će s uobičajenim poslovanjem. Partnerstvo između Annapurna Interactive i 24 Bit Games ima za cilj podržati kontinuirani rast i razvoj južnoafričke industrije razvoja igara:

“Annapurna radi s tvrtkom 24 Bit dugi niz godina i cijenimo ne samo kalibar njihovog rada, već i njihov tim”, rekla je suvoditeljica Annapurna Interactive Deborah Mars u priopćenju za javnost. “Uvijek su dijelili našu predanost kvaliteti, a podizanjem našeg partnerstva na višu razinu osjećamo da je sve moguće.”

Izvršni direktor tvrtke 24 Bit Games Luke Lamothe dodao je: “Duboko poštujemo Annapurnin pristup kuriranju portfelja sjajnih igara, njezin sustav vrijednosti oko izgradnje i proširenja IP-a, kao i kulturu tvrtke. Uistinu smo uživali radeći zajedno tijekom godina i vjerujemo da se pridružujemo Annapurni u uzbudljivom trenutku rasta i širenja.”

24 Bit Games ima raznoliki portfelj koji obuhvaća projekte u prijenosu, zajedničkom razvoju te proizvodnji alata za nezavisne i AAA studije. Njihovi radovi protežu se na različite platforme, uključujući konzole, računala, mobilne uređaje i virtualnu stvarnost.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski