Vijesti

Danas službeno izlazi galaktička igra Astronimo koja potiče vaše kreativno izražavanje

Podijelite:

Izdavač Thunderful i developer Coatsink najavili su da će njihova puzzle i construction igra Astronimo izaći iz ranog pristupa danas na PC-u.

Upustite se u međuzvjezdanu avanturu s prijateljima u kreativnom naslovu koji vas poziva da istražite golemi i šareni sunčev sustav. Astronimo oslobađa vašu maštu s jedinstvenim alatima za prilagodbu, omogućujući vam da izgradite i oblikujete vlastite kreacije kao što su planeti, brodovi i likovi. Skup razrađenih alata igre vodi vas daleko dalje od toga, međutim, vaša je mašta jedino ograničenje onoga što možete izgraditi, od svemirskih brodova do cijelih planeta punih detalja.

Kampanja, koja uključuje više planeta za istraživanje i traje 20+sati, će vas i vaše prijatelje upoznati sa Sunčevim sustavom Astronima i izazvati vas da upotrijebite svoje građevinske sposobnosti kako biste pronašli rješenja za dinamične zagonetke.

Osim toga, Astronimo se može igrati kooperativno s do tri druga igrača lokalno ili online, a cilj je da zajedničkim snagama smislite kako se vratiti kući nakon što ste forsirani rješavati zagonete kako bi pokrenuli portal koji vas vraća natrag prema vašoj floti, u nadi da možete pobjeći sa planeta na kojem ste se nasukali.

Astronimo izlazi iz Early Accessa danas na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski