Vijesti

Mad Mushroom najavio je kooperativnu roguelike shooter igru Atomic Picnic

Podijelite:

Debitantski naslov Atomic Picnic, izdavača predvođenog content kreatorima, stiže u Steam Early Access u proljeće 2024. Ovu igru razvija BitCake Studio, a možete se prijaviti za ograničeni playtest koji je dostupan za prijave putem PlayAtomicPicnic.com.

Izdavač videoigara, Mad Mushroom, pod vlasništvom influencera iz OTK Networka, predstavio je danas svoj prvi naslov Atomic Picnic iz brazilskog BitCake Studija. Radi se o kooperativnoj pucačini iz trećeg lica s roguelike elementima, smještenoj u distopijski svemir ispunjen čudovištima, gdje je stvarnost slomljena ljudskom pohlepom.

U ponedjeljak, 11. prosinca, otvorio se playtest za sve zainteresirane, a trajat će do 18. prosinca. Igrači će se udružiti s još tri Lonera i krenuti u lov na smetlare nazvane Picnics, suočavajući se s nemilosrdnim hordama čudovišta. Svaki Picnic je jedinstven, pružajući različite izazove dok trčite, pucate, istražujete, skupljate i nadograđujete se u borbi protiv valova čudovišta i bosseva. Svaki piknik nudi jedinstvenu avanturu s različitim nadogradnjama i posebnim događajima za singleplayer ili multiplayer. Osim toga, Atomic Picnic prva je co-op roguelike pucačina koja uključuje “collect-a-thon” sustav napredovanja žanra “Survivors-like”.

“Umjetnički stil Atomic Picnica odmah nas je privukao. S mješavinom co-op, roguelike i bullet heaven elemenata, ovo je savršen prvi naslov za objavljivanje od strane Mad Mushrooma. BitCake Studiova posvećenost otvorenom razvoju usmjerenom na zajednicu čini ih izvrsnim prvim razvojnim partnerom za nas.”

Mike “Sibs” Silbowitz, izvršni direktor Mad Mushrooma

Više informacija o Atomic Picnicu posjetite igru na Steamu i povežite se sa studijem na Discordu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski