Video Vijesti

Postanite uspješan vlasnik nekretnina s novim paketom proširenja u The Sims 4 For Rent

Podijelite:

EA i Maxis danas su predstavili novi paket proširenja za The Sims 4 pod nazivom For Rent koji će nam donijeti mogućnost da postanemo vlasnici nekretnima. S paketom će biti dodan novi gradski krajolik Tomaranga, koji sa sobom donosi noćnu tržnicu, botaničke vrtove, rezervat za životinje, novo stambeno zemljište, susjedstvo i još mnogo toga. Također, ova ekspanzija uvodi parcele za više obitelji, dopuštajući igračima da grade stambene zgrade, iznajmljuju svoje podrume ili čak iskuse izazove stanara.

Novo susjedstvo možete doživjeti kao vlasnik nekretnine ili stanar, gdje ćete popravljati komunalije, stvarati jedinstvenu zajednicu i upravljati stambenim objektima. Također ćete se morati suočiti s neposlušnim susjedima. Bez obzira na to preuzimate li poštu ili sudjelujete u događajima zajednice, očekujte da ćete iza svakog ugla naletjeti na poznata lica.

The Sims 4: For Rent trebao bi biti objavljen 7. prosinca za PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 i PlayStation 5. Dostupne su prednarudžbe za željne obožavatelje koji žele osigurati svoje mjesto u ovom uzbudljivom novom svijetu, a dobit će i pristup digitalnom sadržaju The Street Eats, što im omogućuje da donesu primamljive okuse noćne tržnice u domove svojih Simsa s kolicima za roštilj, uličnim kišobranom i košarom s voćem.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski