Vijesti

Black Clover M: Rise of the Wizard King izlazi 30. studenog diljem svijeta

Podijelite:

Krenite na nezaboravno putovanje sa svojim omiljenim likovima iz Black Clover M: Rise of the Wizard King u najnovijem Squad Introduction videu. Video pokazuje izvanredne vještine i prepoznatljive glasove likova igre na japanskom i engleskom jeziku, s naglaskom na vodstvo ekipe, nudeći igračima uvid u očaravajući svijet grimoara, borbi i avantura.

Od početka globalnih predregistracija u svibnju, Black Clover M: Rise of the Wizard King postigao je više od pet milijuna predregistracija, otključavajući još jednu razinu značajnih nagrada. S ovim postignućem, igrači će moći dobiti Mimosin kostim – uniformu kafića, zajedno s nizom drugih zgodnih nagrada kao što su crni kristali i ulaznice za pozivanje obveznika, nakon pokretanja igre. Globalno izdanje sadrži glasove originalne postave anime serije na japanskom i engleskom, s titlovima dostupnim na čak osam jezika.

Kao članica odreda Golden Dawn i kraljevske kuće Vermillion, Mimosa je među obožavateljima rado prepoznata kao jedna od najaktivnijih magova iscjelitelja u originalnoj seriji Black Clover. U Black Clover M: Rise of the Wizard King, fanovi i igrači sada mogu iz prve ruke iskusiti Mimosinu iznimnu vještinu biljne magije koja pomaže u zacjeljivanju ozljeda njezinih suputnika i svjedočiti kako ona postaje snažna podrška timu.

Globalna verzija collection RPG-a Black Clover M: Rise of the Wizard King bit će lansirana za iOS putem App Storea i Android putem Google Playa 30. studenog. Više informacija možete saznati putem Garene.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski