Vijesti

Blizzard je objavio novu mobilnu igru, Warcraft Rumble

Podijelite:

Danas nas je Blizzard odlučio iznenaditi lansiranjem svoje najnovije mobilne igre, Warcraft Rumble, dan ranije od očekivanog izlaska. Radi se o besplatnoj tower-defense strategiji koja vodi igrače u poznati svijet World of Warcrafta, s omiljenim likovima iz franšize. To je prva nova igra smještena u svemir Warcrafta u gotovo deset godina, a posljednja je bila Hearthstone 2014. godine.

Warcraft Rumble nudi kampanju za jednog igrača sa 70 misija koje treba dovršiti. Igrači moraju okupiti svoji vojsku, odabrati vođe kao što su Grommash ili Jaina i osloboditi moćne čarolije kako bi porazili svoje protivnike. Dodatno, igra nudi značajke za više igrača kao što su co-op i PVP, omogućujući igračima da se uključe u bitke s prijateljima ili izazovu protivnike širom svijeta.

Izdanje Warcraft Rumblea podudara se s dugo očekivanom ceremonijom otvaranja BlizzCona, koja označava Blizzardov prvi osobni događaj od početka pandemije. Postoji mogućnost da ćemo tijekom događaja saznati novosti o drugim nadolazećim projektima, uključujući sljedeću sezonu i ekspanziju za Diablo 4, kao i novu igru preživljavanja smještenu u potpuno novu fantasy franšizu koju vodi bivši šef Far Cryja, Dan Hay.

Warcraft Rumble možete pronaći na iOS App Storeu i na Google Playu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski