Vijesti

Izgradite svemirsku bazu s novim demo izdanjem igre Stellar Settlers

Podijelite:

Stellar Settlers, igra izgradnje svemirske baze i simulacija kolonizacije, poziva igrače da se upuste u dubine svemira s nedavno objavljenim demo izdanjem. Razvijena od strane Tinymice Entertainmenta, ova igra obećava jedinstvenu vertikalnu graditeljsku igru u kojoj su strategija, istraživanje i upravljanje resursima ključni za preživljavanje.

Igrači preuzimaju ulogu vođe svemirske kolonije s zadatkom izgradnje i upravljanja prosperitetnom kolonijom na planetima izvan Zemlje. Svaki planet predstavlja jedinstven niz izazova s proceduralno generiranim okolišem, rudama i događajima koji testiraju sposobnost igračaeve prilagodbe i strategiziranja, od neprijateljskih terena do nepredvidivih katastrofa.

Stellar Settlers uvodi jedinstvene mehanike vertikalne izgradnje svemirske baze, omogućujući igračima kreativno planiranje rasporeda njihove kolonije. S horizontalnim i vertikalnim povezivanjem baznih kapsula, svaka s različitim funkcijama, trajnostima i troškovima, igrači mogu rudariti resurse i proširiti svoju bazu kako bi osigurali sigurnost i prosperitet svojih naseljenika.

Demo verzija pruža uvid u svemir igre, prikazujući jedan od pažljivo oblikovanih neprijateljskih planeta, pri čemu svaki zahtijeva jedinstven pristup za prevladavanje izazova. Puna verzija igre, planirana za izlazak kasnije ove godine, proširit će se na 5 različitih planeta prilikom izlaska u Early Access.

Ovaj naslov bi trebao biti dostupan na PC-u putem Steama kao Early Access verzija u ožujku 2024. godine, a kasnije tijekom godine na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i Nintendo Switch platformama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski