Vijesti

Bulwark: Falconeer Chronicles službeno izlazi 26. ožujka

Podijelite:

Izdavač Wired Productions i solo developer Tomas Sala otkrili su da će dugo očekivani Bulwark: Falconeer Chronicles stići 26. ožujka na PC, Xbox Series One i Xbox Series X/S te PlayStation 4 i PlayStation 5. Osim toga, višeplatformski demo na istim platformama bit će dostupan od 30. siječnja.

U ovom sandbox builderu, gradit ćemo različite građevine preko strmih litica i stijena. Osim što ćemo graditi sve i svašta, imat ćemo zračni brod za istraživanje velikog svijeta i borit ćemo se protiv raznih neprijatelja. Igra sadrži i vrlo kompleksan politički sustav koji prati koje izbjeglice dovodite u svoje naselje i kako te izbjeglice utječu na ravnotežu frakcija u vašem naselju.

Kreiran s naglaskom na jednostavnosti igranja, Bulwark ima prepoznatljiv minimalistički stil koji omogućuje igračima izgradnju grada jednostavnim klikom na gumb, dok se dive čudima koja mogu oblikovati. Svijet u kojem se nalazimo zove se Ursee, te pulsira životom i prepun je frakcija koje možemo istraživati, sprijateljiti se ili se suočiti, ovisno o našem stilu igranja.

Što možete očekivati od ove igre, pogledajte u traileru ispod.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski