Video Vijesti

Chasmal Fear je FPS akcijska horor igra nove generacije izgrađena na Unreal Engineu 5

Podijelite:

Chasmal Fear je FPS akcijska horor igra sljedeće generacije izgrađena na Unreal Engineu 5 s perspektivom kamere na tijelu. Upravljajte ograničenim resursima, donosite pametne odluke koje utječu na vaše iskustvo igranja te pokušajte preživjeti od čudovišta koja mutiraju kako bi postala jača. Igra se može igrati kao singleplayer ili kooperativno s dva igrača.

Ovaj naslov igra se u prvom licu i smješten je u prazan znanstveno-fantastični podvodni objekt gdje se nešto misteriozno dogodilo. Igrači moraju mudro odabirati između borbe i šuljanja pokraj čudovišta koja, jednom ubijena, mogu mutirati u još opasnije oblike. Uz to, otključavat će skrivena područja i rješavati zagonetke kako bi otkrili istinu o onome što se dogodilo u ovom strogo povjerljivom objektu. Svaka donesena odluka utječe na iskustvo igranja, bilo suočavajući se s nemilosrdnim čudovištima ili koristeći skrivenost i lukavost za preživljavanje.

Također, igrači će se suočiti s ograničenim streljivom što potiče strateško razmišljanje i oprez dok prolaze kroz napuštene hodnike Magnus Facilityja. Umjetnički smjer koristi perspektivu body cama, a radnja se odvija u bliskoj budućnosti, gdje su igrači opremljeni AR sučeljem za navigaciju. Nasumični događaji, poput zvukova, raspadanja stropova i podova, te neočekivanih strahova, doprinose ponovljivosti iskustva igranja.

MystiveDev je studio koji radi na razvoju ove igre, sastoji se od dvojice braće, a prošle godine su izbacili svoj debitantski naslov Mirror Forge koji je skupio dobre kritike na Steamu. Chasmal Fear, s druge strane, još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali će se moći igrati na PC-ju putem Steama. Osim toga, očekuje se i demo verzija s tri različite staze temeljene na igračevim izborima, svaka s jedinstvenim čudovištima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski