Vijesti

City-builder i survival igra New Cycle u Steam Early Access dolazi iduće godine

Podijelite:

Daedalic Entertainment najavio da će debitantski naslov Core Engagea, New Cycle, biti lansiran u Early Accessu 18. siječnja 2024. Radi se o kombinaciji city-buildera i survival igre smještenoj na postapokaliptičnoj Zemlji koju su opustošile solarni plamenovi, reducirajući je na naselja koja podsjećaju na rane civilizacije. Igrači su pozvani prenositi lekcije i znanje iz prošlosti svakog novog dana, s nadom da će ta saznanja oblikovati budućnost čovječanstva.

New Cycle je inspiriran dieselpunk estetikom, s posebnim naglaskom na vođenju male skupine doseljenika u potrazi za utočištem nakon sunčeve katastrofe koja je opustošila Zemlju. Počinjete s temeljnim naseljem, nekoliko gladnih radnika i brojnim nezadovoljenim potrebama. S rastom populacije, suočavat ćete se s novim izazovima za vašu koloniju – fluktuacije u moralu, izbijanja bolesti, gubici energije i zahtjevi za resursima testirat će vaše voditeljske sposobnosti.

S jedinstvenom kriznom komponentom koja uključuje sunčevu aktivnost i klimatske promjene, inspiriranu današnjim ekološkim brigama, New Cycle poštuje postojeće elemente igara ovog žanra dok donosi inovacije u svjetlu novog svijeta i okolnosti. U Early Accessu će biti dostupna dva različita načina igranja (kampanja i sandbox), tri različita bioma, 54 zgrade, 47 proizvodljivih resursa, tri društvene klase, osam različitih faza razvoja, te inventar 3D imovine podijeljen u tri ključna razdoblja i umjetnički stil pristupa.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski