Video Vijesti

Povodom nadolazećeg launcha, city-builder New Cycle predstavio je svoj najnoviji trailer

Podijelite:

Core Engage i Daedalic Entertainment objavili su novi gameplay trailer koji pobliže razmatra kako proizvodni lanci i stanovnici vašeg naselja dolaze u New Cycle, post-apokaliptični survival city-builder koji dolazi u Early Access putem Steama 18. siječnja 2024.

New Cycle je inspiriran dieselpunk estetikom, s posebnim naglaskom na vođenju male skupine doseljenika u potrazi za utočištem nakon sunčeve katastrofe koja je opustošila Zemlju. Počinjete s temeljnim naseljem, nekoliko gladnih radnika i brojnim nezadovoljenim potrebama. S rastom populacije, suočavat ćete se s novim izazovima za vašu koloniju – fluktuacije u moralu, izbijanja bolesti, gubici energije i zahtjevi za resursima testirat će vaše voditeljske sposobnosti.

Gameplay video je istakuo da unatoč pažljivom planiranju proizvodnih lanaca, neočekivani događaji i katastrofe mogu iznenada nastupiti, kao što su pješčane oluje koje prekidaju opskrbu strujom, epidemije gripe koje utječu na radnu snagu ili stari ratni brodovi s misterioznom posadom koji prijete vašem gradu.

Trailer nam je također pokazao da preopterećenost stanovništva dovodi do nezadovoljstva, povećane podložnosti bolestima i većeg broja pogrešaka, što može uzrokovati ozbiljne probleme, kao što su požari. Nezadovoljna populacija s niskim moralom neće raditi optimalno, što tijekom vremena dovodi do problema u opskrbi i proizvodnji. Ako radni uvjeti postanu neprihvatljivi, stanovnici bi čak mogli napustiti grad, stoga je važno redovito pratiti moral radne snage.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski