Vijesti

Akcijski RPG Coridden dolazi na Kickstarter 30. siječnja

Podijelite:

Coridden je akcijski RPG u kojem igrate kao mjenjač čudovišta, koji se može transformirati u stvorenja koja porazite. Krenite sami ili s do 3 prijatelja u kooperativnoj avanturi kako biste otkrili mračne tajne zapečaćene unutar legendarnog grada Aasha.

U igri se možete slobodno prebacivati između svoje ljudske i zvijerske forme kako biste iskoristili snage i vještine svake forme kad god je potrebno. Različite zvijerske forme nisu samo moćne u borbama, već ih možete koristiti i za brže kretanje i prevladavanje prepreka u svijetu. Uz to, doživite intenzivnu akcijsku borbu gdje su vaše vlastite vještine i oprema lika od presudne važnosti. Naučite kada napasti, izbjeći, skočiti, mijenjati oblik i koristiti svoje sposobnosti kako biste učinkovito eliminirali agresivne zvijeri, bandite i strojeve s kojima ćete se susresti na svom putovanju.

Razvijajte svoju ljudsku i čudovišnu formu s novom opremom, atributima te aktivnim i pasivnim vještinama kako budete napredovali. Odaberite jednu od 4 ljudske klase i trenirajte jednu ili više od 7 dostupnih majstorija za zvijeri. Do 4 igrača mogu igrati zajedno u kooperativnom načinu igranja s mogućnošću priključivanja i odvajanja, kako lokalno tako i putem interneta. U kooperativnom načinu otključavate i posebnu timsku mehaniku: jahajte na leđima drugoga kako biste zajedno postali snažna konjička jedinica.

Anshar Publishing najavio je da će Kickstarter kampanja za Coridden će biti pokrenuta 30. siječnja. Također, istog će se dana na Steamu pojaviti najnovija demo verzija.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski