Vijesti

CorpoNation: The Sorting Process izlazi na PC 22. veljače iduće godine

Podijelite:

Playtonic Friends i Canteen najavili su da će CorpoNation: The Sorting Process biti lansiran na Steamu 22. veljače 2024. godine. Radi se o distopijskoj političkoj i narativnoj avanturi.

CorpoNation: The Sorting Process pruža mračan, parodičan uvid u korporacijski svijet i radni život, no smješten je u izoliranu distopijsku okolinu gdje ste uvijek pod prismotrom. U ulozi laboratorijskog tehničara u Ringo CorpoNationu, državi u korporativnom vlasništvu, vaš je posao sortirati genetske uzorke za tvrtku i ostati uzoran zaposlenik. Iako se suočavate s pobunjenim kolegama koji pokušavaju potaknuti vašu pobunu protiv poslodavca, vi ostajete vjeran svojem voljenom poslu.

Posvećeno radite na razvrstavanju genetskih uzoraka, prilagođavajući ih prema potrebi. Potrošite zarađeni novac na ukrase za svoju sobu kako biste potaknuli ekonomiju. Odmorite se i uspinjite na vrh ljestvice na državno odobrenoj igračkoj platformi. Ostanite informirani kroz razgovore s kolegama, ispunjavanje korporativnih anketa i pratite najnovije vijesti.

Ponovimo, CorpoNation: The Sorting Process bit će dostupan na Steamu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski