Vijesti

Cozy slice-of-life simulacija The Garden Path dolazi na PC i Nintendo Switch

Podijelite:

The Garden Path upravo je dobio konkretan datum izlaska, igrači mogu očekivati da će lutati vrtom u kasno proljeće 2024., sami ili s prijateljima. Radi se o opuštajućoj life simulaciji, a solo dev Louis Durrant (AKA carrotcake) upravo je lansirao sniženo, ograničeno izdanje igre na itch.io.

Namijenjen za igranje u kratkim sekvencama, The Garden Path teče u skladu s vanjskim svijetom, omogućujući vam da svratite i prošećete vrtom kad god to želite. Otkrijte nove putnike, događaje, aktivnosti i iznenađenja svaki dan, uz mogućnost da si uzmete vremena, odnosno da doživite sve svojim tempom. Ovo je prostor koji možete nazvati svojim, uređivati i promišljati kako god želite.

Igra nam donosi skromni vrtlarski simulacijski dio života s napredovanjem u stvarnom vremenu čak i kad ste odsutni. Dizajnirano s kratkim igranjem na umu, očekuje vas 10-30 minuta dnevnih obaveza, upoznavanje s novim posjetiteljima i više. Uz to, sadrži i fleksibilan stil igranja, uključujući vrtlarstvo, pecanje, dizajn doma i rješavanje misije, dok vas raskošni ilustrirani vizualni elementi i zanimljiv zvučni zapis pozivaju vas da napravite pauzu i ostanete neko vrijeme.

Očkuje nas i šarmantna postava likova, svi sa svojim pričama, a najbolje je što ovu igru ne morate igrati sami, nego možete pozvat još jednog prijatelja i zajedno s njim njegovati svoj vrt.

Nemojte zaboraviti nabavit svoju kopiju igru ovdje (200 primjeraka dostupno je na itch.io): https://carrotcakestudio.itch.io/thegardenpath

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski