Vijesti

NeoNoir Studios najavio je Cozynauts, novu igru izgradnje svemirske kolonije

Podijelite:

Otkrijte tajanstveni planet i iskoristite bogatstvo resursa svakog njegovog bioma u igri Cozynauts. Izgradite svoje naselje, kreirajte korisne alate, uzgajajte biljke, pecajte izvanzemaljske ribe i istražujte dubine rudnika, te susretnite fascinantne likove koji kriju svoje priče i tajne.

Vaša korporacija šalje vas na misiju istraživanja novih resursa u dalekoj galaksiji. Zabačeni planet na kojem ste se našli izgleda kao savršena lokacija za osnivanje nove kolonije. Međutim, budući da je vaša svemirska kapsula mogla prevesti samo vas, sve ćete morati početi iz temelja. Cilj ove igre je istražiti planet i prikupiti resurse koje pronađete na njemu.

Tokom igranja, otkrivat ćete potrebne materijale za širenje svoje baze, što će vam omogućiti da izgradite razne stambene jedinice, postavite objekte i dodate ukrase kako biste personalizirali svoje okruženje. Osim toga, bitno je osigurati da vaše zgrade imaju dovoljno kisika, a kuhanjem raznih jela obnovit ćete svoju energiju i istraživati nove recepte križanjem biljaka.

Na planetu ćete naići na razne životinje i stvorenja. Možete ih uhvatiti, donirati i prodati podatkovnom centru ili ih koristiti za različite svrhe. No, uvijek budite na oprezu, jer neka stvorenja mogu biti opasna. Dapače, na ovom svemirskom putovanju nećete biti sami. S vremena na vrijeme dolazit će razni kolonisti, a kao igrači ćete se morati povezati s njima razgovorom i razmjenom usluga kako bi se uselili u vašu koloniju i pružili nove predmete za trgovinu i usluge.

Također, planet ispod svoje površine krije razne tunele i špilje gdje možete pronaći nove resurse, boriti se s robotima i otkriti tragove nekadašnje vanzemaljske civilizacije koja je ovdje živjela. Za još više zabave, pozovite svoje prijatelje da se pridruže vašoj koloniji. U co-op modu zajedno možete graditi, istraživati, loviti životinje ili se jednostavno opuštati i uživati u svemirskoj avanturi.

Cozynauts će biti objavljen 28. ožujka za PC putem Steama, dok će verzije za konzole uslijediti kasnije.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski