Vijesti

Uskoro izlazi novi besplatni update za Cult of the Lamb

Podijelite:

Sljedeći tjedan, 16. siječnja, simulator kulta Cult of the Lamb predstavit će svoje novo besplatno ažuriranje pod nazivom Sins of the Flesh. Ovaj update donosi mnoge dodatke i poboljšanja za igrače na PC-u, PlayStationu 4 i 5, Xbox Series X/S i Nintendo Switchu. Uz ovu objavu, Cult of the Lamb bit će dostupan s posebnim popustom od 40% od 16. do 23. siječnja.

U svojem najnovijem i najambicioznijem ažuriranju do sada, Cult of the Lamb donosi još više sadržaja i inovacija za svoje igrače. Novo proširenje uvodi nove misije, značajke i poboljšanja, uz dodatak intrigantnog novog resursa.

Uvedeni su novi sustavi napredovanja koji dodaju slojevitost i kompleksnost iskustvu igranja. Vaši sljedbenici sada mogu sudjelovati u raznim ritualima, graditi specifične strukture i slijediti intenzivne doktrine. Pridružite svoje najpredanije sljedbenike u obnovljenom sustavu napredovanja i unaprijedite njihove sposobnosti.

Novi alati poput shiny poop i baneful brooms pridonose produktivnosti vašeg kulta. Ovi predmeti imaju specifične funkcije koje optimiziraju resurse i ubrzavaju zadatke. Također, s novim nadogradnjama za vašu domarsku stanicu i skladišta, automatizacija postaje još efikasnija, omogućujući vašim sljedbenicima da se bolje brinu o sebi.

Uvedeno je novo oružje, Blunderbuss, koje omogućuje dinamičniji pristup borbi. Ovo oružje pruža igračima priliku da se suoče s neprijateljima na novi način, prilagođavajući svoju taktiku ovisno o situaciji. Dodatno, mogućnost korištenja snajperskog moda dodaje dubinu i taktičku složenost borbi.

Kroz novu zgradu tailor, svaki kultist može prilagoditi svoj izgled odabirom između 23 različita stila odjeće. Još jedna zanimljiva značajka je mogućnost stvaranja potomaka: kada dva sljedbenika razviju poseban odnos, može se otkriti jaje. Na vama je da se brinite za to jaje i odgajajte potomstvo koje će postati lojalno vašem kultu.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski