Vijesti

DataJack 2020 je cyberpunk simulacija s izometričnim prikazom, gdje ćete rješavati različite misije

Podijelite:

U DataJack 2020, igrate plaćenika i prevaranta u distopijskoj, neonskoj sredini, radeći za megakorporacije ili zločinačke sindikate. Sudjelujete u njihovim ratovima, izvodeći različite zadatke poput sabotaža, ubojstava, infiltracija i špijunaže.

DataJack 2020 naglašava izbore igrača, s povezanim sustavima koji simuliraju svakodnevni život u svijetu igre. Misije se mogu fokusirati na tajnost, infiltraciju, obijanje brava, manipulaciju sigurnosnim sustavima i elektronikom, te na kraju uspješno izbjegavanje s plijenom. Međutim, kada situacija eskalira, možete se osloniti na svoj arsenal i okoliš koji reagira na vaše postupke.

Veliki broj NPC čuvara koje možete pronaći u Datajacku surađuju, prateći vas pažljivo i međusobno komunicirajući. Morat ćete voditi računa o njihovim reakcijama i promjenama raspoloženja. Ako ostanete neprepoznati, možete se kroz razgovor izvući iz nevolja koristeći različite taktike i informacije.

Svaka misija u Datajacku 2020 počinje fazom planiranja. Tu ćete analizirati sheme, odabrati ulaz i izlaz, planirati rutu i odlučiti hoće li to biti neprimjetna infiltracija ili sveobuhvatan napad. Developer Epic Banana obećava raznolikost opcija, uključujući infiltracije iz kanalizacije ili dolaska helikopterom na krov.

DataJack 2020 otkriven je tijekom PC Gaming Show: Most Wanted eventa, a bit će izdan na PC-ju putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski