Vijesti

Dawn One je top-down akcijska igra u kojoj ćete se boriti za preživljavanje protiv raznih neprijatelja

Podijelite:

Prema informacijama iz intervjua koji je proveo 80 Level s solo developerom ShaderBunny, Dawn One je radikalno pristupačna, ali izazovna akcijska hack-and-slash top-down igra u kojoj jedno igranje može završiti za 20 minuta.

Dawn One je potpuno dinamična igra koja eliminira misterije za razotkrivanje, izbjegava ogromna prostranstva za istraživanje i ne zahtijeva od igrača da pokuša razumijeti čudne opise vještina. Prođite kroz dvanaest noći intenzivne akcije, a u zoru povratite snagu uz jednostavno upravljanje putem miša. Također, Dawn One temelji se na likovima, tako da je animacija u središtu svih sustava igranja.

Planiram objaviti demo na Steamu u prvoj polovici 2024. godine, ali ne mogu se čvrsto obvezati na rokove, budući da postoje troškovi najma. Suradnja s drugim programerima igara uključuje ugovore s određenim rokovima, a brzina napretka Dawn Onea ovisi o količini vremena koje mogu posvetiti projektu. Stoga, trenutno je teško odrediti točan datum završetka.

ShaderBunny za 80 Level

Igrači koji su zainteresirani za praćenje razvoja ove igre, mogu zapratiti developera na Twitteru, gdje redovito objavljuje neki sadržaj. Također, planira dijeliti snimke napretka i najave na svom YouTube kanalu u bliskoj budućnosti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski