DECAPOLICE je dobio dva nova trailera

DECAPOLICE je smješten u DECASIM-u, virtualnom svijetu stvoren od savršene kopije stvarnosti koji je više od obične simulacije, odnosno on je potpuna kopija stvarnog grada, zabranjenog mjesta gdje leže sjećanja na svaki zločin iz prošlosti.

Izdavač i developer LEVEL-5 objavio je dva nova trailera za kriminalističku RPG igru DECAPOLICE. Prvi predstavlja sliku koncepta igre, dok je drugi vodič za igru koji prikazuje jedan od njezinih slučajeva.

DECAPOLICE je smješten u DECASIM-u, virtualnom svijetu stvoren od savršene kopije stvarnosti koji je više od obične simulacije, odnosno on je potpuna kopija stvarnog grada, zabranjenog mjesta gdje leže sjećanja na svaki zločin iz prošlosti. Tragovi pronađeni u DECASIM-u mogu pomoći u odgonetanju zagonetki stvarnoga svijeta, a prikupljene dokaze pričvrstite na “Case Board” i pronađite rješenja za ponuđene slučajeve.

Kada se suočite sa kriminalcem, moguće je natjerati ga da se preda, a ponekad će se zločinci pretvoriti u “Crim beasts” gdje ste onda forsirani iskoristiti futurističke trikove da ih onesposobite i uhitite. Također, igra sadrži 7 igrivih likova, a svaki je poseban na svoj način.

DECAPOLICE bi trebao izaći za PlayStation 5, PlayStation 4 i Switch 2023. godine.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian