Vijesti

Inevitable Studios predstavio je narativnu avanturu poput snova – Always in Mind

Podijelite:

Doživite dirljivu priču o dječaku zarobljenom u vlastitoj podsvijesti u Always in Mind, emotivnoj debitantskoj igri Inevitable Studiosa koja uskoro dolazi na Steam.

Kad čudna nesreća dovede 12-godišnjeg Teddyja u komu, njegova jedina nada za pronalaženje puta do obitelji postaje implantat umjetne inteligencije poznat kao “Proxy”. Krenite na nepredvidivo putovanje kroz fantastične pejzaže snova i istražite čarobnu avanturu koja se gradi na obiteljskim pričama oživljenim na nevjerojatne načine.

Zaronite duboko u maštu Teddyja, istražujući svaki kutak njegova uma kroz skakanje, savijanje i klizanje. Iskusite emotivnu priču o odrastanju i shvatite da prava promjena dolazi iznutra: “Always in Mind je ljubavno pismo video igrama koje smo igrali i voljeli tijekom godina. Naša ambicija je stvoriti jedinstveno iskustvo bogato pričom koje će ostaviti dubok dojam i dirnuti srce igrača svake generacije”, izjavio je Cord Smith, direktor igara u Inevitable Studiosu.

Inevitable Games utemeljio je industrijski veteran Cord Smith (Compulsion Games, Square Enix, UBISOFT, Sega), koji je nastao iz želje za stvaranjem smislenih igara s talentiranim ljudima diljem svijeta.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski