Vijesti

Dungeon-crawler igra Ancient Weapon Holly izlazi uskoro na više platformi

Podijelite:

Aniplex i Acquire otkrili su da će njihova akcijska igra s elementima dungeon-crawlera, Ancient Weapon Holly, biti objavljena 8. ožujka. Prvobitno predviđena za PlayStation 5 i PC putem Steam platforme, međutim popis je sada proširen na PlayStation 4 i Nintendo Switch (datum izlaska za PS4 tek treba biti određen). Demo verzija igre već je dostupna na Steamu.

Radnja igre, kako je opisao Acquire, vrti se oko vremena kada su napredne civilizacije lutale svijetom, a rat je progutao zemlju. Među mnogim stvorenim oružjem, dovršeno je autonomno oružje koje podsjeća na mladu djevojku. Sa sposobnošću da razbija zemlju poput biča, ruši sve zgrade na svom putu i nemilosrdno ubija ljude svojim crvenim očima; ljudi su ovo oružje nazvali Holly.

Zbog svoje ogromne moći, bila je zapečaćena duboko u zemlji. Tisućama godina kasnije, nakon buđenja u mračnoj ruševini punoj magije, jedina emocija koju Holly osjeća je nepremostiva mržnja prema ljudima. Unatoč tome što su funkcije njezina oružja uništene i sada mogu minimalno oštetiti zemlju ili zidove, Hollyna osveta se nastavlja.

Kao Holly, igrači moraju zaštititi sveti oltar dok se suočavaju s mnoštvom izazova i neprijatelja. Igra sadrži intenzivnu borbu u kojoj bi trenutak oklijevanja mogao biti koban. Pobjeđujući neprijatelje, igrači mogu nabaviti predmete za razna poboljšanja koja dalje razvijaju Holly i otključavaju nove funkcije za oltar, što proširuje strateške mogućnosti i mogućnosti igranja. Da bi uspjeli u ovom naumu, moraju primijeniti razne taktike, primjerice, namamiti neprijatelje u zamke.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski