Video Vijesti

Kinematski trailer za Earthlock 2 otkrio je pustinjske brodove i dinamične biome

Podijelite:

Snowcastle Games je objavio novi kinematografski trailer za Earthlock 2, kao i screenshotove i informacije koje pokazuju kako će vam RPG elementi omogućiti pretvaranje pustinja u živahne oaze i upravljanje prilagodljivim vozilima pod nazivom “pustinjski brodovi”.

Smješten u velikoj prostranoj pustinji, Earthlock 2 donosi vam mogućnost da pustoš pretvorite u oazu punu života. Kako bi u tome bili uspiješni, istraživat ćete ovaj svijet s vašim pouzdanim pustinjskim brodom. Osim toga, Earthlock 2 uključuje dinamični simulacijski ekosustav koji mijenja igraći svijet tijekom vremena i reagira na igračeve radnje.

Dok putujete kroz ogromnu pustinju, vaše vozilo nije samo statička jedinica, već prilagodljivi i nadogradivi centar. Prilagodite je prema svojim potrebama i stilu igre, unapređujući ne samo njezin izgled, već i sposobnosti. Vozilo možete opremiti naprednim tehnologijama, ojačati njezinu strukturu da bude otporna na razne elemente i opremite je bitnim alatima za preživljavanje u nemilosrdnoj pustinji.

Earthlock 2 je u razvoju za konzole i PC (Steam). Datum izlaska tek treba biti objavljen.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski