Vijesti

Krenite u avanturu spašavanja života s Ambulance Life, nadolazećom simulacijom posla

Podijelite:

Developeri Police Simulatora otkrili su Ambulance Life: A Paramedic Simulator na PC Gaming Showu: Most Wanted. Pripremite se za trke po gradu i hitne intervencije, suočavajući se s raznolikim situacijama, od manjih ozljeda do dramatičnih eksplozija benzinskih crpki, sve kako biste brzo i učinkovito spašavali živote.

U igri Ambulance Life radite u fikcionalnom Pelican Cityju na zapadnoj obali SAD-a i odgovarate na hitne pozive u četiri različite četvrti: povijesnu, poslovnu, industrijsku i rezidencijalnu. Svaka četvrt otključava nove izazove i građane s različitim hitnim situacijama koje rješavate naprednim alatima.

U svakom scenariju sjedate za volan različitih vozila hitne pomoći, noseći se s raznim hitnim situacijama koje se mogu dogoditi tijekom smjene. Morat ćete brzo pregledati i klasificirati ozlijeđene prema težini njihovih ozljeda kako biste ih spasili. Iako se neki incidenti mogu svesti na manje ozljede poput posjekotina ili lakših problema, neki će zahtijevati brzu i preciznu reakciju, posebno u ozbiljnim situacijama.

Ambulance Life trebao bi biti izdan u rujnu 2024. na PC-ju putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski