Vijesti

Evo što je sve najavljeno tijekom Madnight 2024: Horror Showcasea

Podijelite:

Madnight 2024: Horror Showcase je godišnji event koji organizira studio Madmind, prepoznatljiv po igrama kao što su Agony i Succubus. Na ovogodišnjem događaju predstavljene su nove igre te ekskluzivni video materijali iz već poznatih naslova.

JINN

Novi IP, koji je usko povezan s univerzumom “The World of Agony”, predstavlja demona Jinna, a koristeći napredne alate za istraživanje straha, ovaj demon će se oblikovati prema vašim dubokim strahovima i predstaviti ih na jedinstven način.

SIRENS

Preuzmite ulogu smrtonosne sirene i suočite se s najopasnijim morskim stvorenjima koja su ikada obitavala u oceanima. Iskusite jedinstveno putovanje kroz tajanstven svijet, istražujući različite faze njezine evolucije.

TORMENTOR

Predstavljen je novi gameplay trailer u trajanu od 16 minuta koji pokazuje story mode i uvodne dijelove igre. Radi se o igri u kojoj preuzimamo ulogu nemilosrdnog mučitelja, zarađivajući novac od video prijenosa, a zatim možete kupiti nove žrtve i alate za mučenje kako biste proširili svoj zatvor.

LUST OF GOD

Lust of God fokusira se na događaje nakon Lust For Darkness, gdje je kult uspio dovesti boga lauv’abrarca na Zemlju. Međutim, kako entitet počinje kročiti nogom u naš svijet, čovječanstvo uzvraća udarac, započinjući vojni napad koristeći nuklearno oružje koje razdire tijelo diva. Da, Madmind je dobio prava za produkciju nastavka ove uzbudljive priče.

AGONY: LORDS OF HELL

To je Madmindov pogled na RTS žanr u “The World of Agony”. Igra je prethodno financirana na Kickstarteru, a upravo je dobila novi trailer.

SANCTUS

SANCTUS je dobio novi trailer, a radi se o FPP hororu s logičkim zagonetkama i stealth elementima. Predstavljena priča bit će zadržana u konvenciji drame i horora s elementima erotike. Glavni lik, Anna, mlada je žena koja odlučuje ući u samostan. No, ubrzo shvaća da samostan krije mnoge mračne tajne.

SUCCUBUS RUNNER

Succubus Runner igra je slična Temple Runu, a zahvaljujući suradnji s MobilWay S.A., tvorcima mobilne verzije Succubusa, Vydiju ćete uskoro moći ponijeti sa sobom bilo gdje, u svome džepu.

Također, Madnight 2024: Horror Showcase u potpunosti možete pogledati ispod.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski