Video Vijesti

Na Steam uskoro izlazi cijela zbirka epizoda Telltale avanture The Expanse

Podijelite:

Preuzmite ulogu Camine Drummer i istražite opasne i neistražene rubove svemirskog pojasa The Expansea na brodu Artemis, od čišćenja uništenih brodova u okolini i preživljavanja pobune, do borbe sa svemirskim gusarima koji nam donosi Telltale.

The Expanse: A Telltale Series je akcijska avantura koju razvija studio Deck Nine, prethodno poznat po uspješnoj seriji igara Life is Strange. Naime, The Expanse je ekskluzivno bio dostupan samo na Epic Games Storeu od 27. srpnja, a nedavno je otkriveno da će ovaj naslov biti dostupan i na Steamu 20. studenog ove godine.

Kao igrači, istražujte olupine brodova koristeći magične čizme koje omogućuju hodanje po zidovima i stropovima, dok koristite potisnike s nultom gravitacijom za lebdenje kroz prazninu svemira. Uz lebdenje kroz dijelove brodova i otvoreni svemir, komunicirajte i započnite razgovore s članovima posade u najvećem i najintrigantnijem istraživanju koje nudi bilo koja Telltale igra do sada.

Suprotstavite se nemilosrdnoj brutalnosti svemira, političkim spletkama korumpiranog sunčevog sustava, sukobima unutar vaše posade i Drummerinim vlastitim unutarnjim sukobima, gdje se mora nositi s odgovornostima prema ljudima koje voli i prema svemirskom pojasu kojeg je prisegla zaštititi. Nema ispravnog ili pogrešnog puta, samo su tu vaši izbori i posljedice koje oni sa sobom donose.

The Expanse: A Telltale Series sadrži pet epizoda, a već sada se može igrati i na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S i Xbox One konzolama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski