Vijesti

Doživite pravi distopijski teror u horor avanturi iz prvog lica Jawbreaker

Podijelite:

Indie developer Vincent Lade najavio je ažurirani igrivi demo i nove detalje za njegovu nadolazeće survival horor igru Jawbreaker, koja donosi uzbudljivo i zastrašujuće iskustvo igranja u prvom licu koje vas izaziva da se skrivate i borite u zastrašujućem društvu na rubu propasti.

Jawbreaker se odvija nakon razornog velikog ekonomskog kolapsa 2028., gdje je preživljavanje jedina bitna stvar. Prosječna osoba prisiljena je pridružiti se naoružanim skupinama, sudjelujući u bitkama za resurse i kontrolu nad onim što su nekoć bili gradovi i mjesta Sjedinjenih Država. Pripadate maloj bandi smještenoj u New Citadel Cityju, a zalihe u vašem bunkeru se smanjuju.

Radi se o survival igri gdje vas banda bez lica lovi i morate bježati, sakriti se ili eliminirati one koji vam stoje na putu. Tražit ćete zalihe i načine bijega, ali budite pripravni jer kada sunce zađe, počinje prava opasnost. Korisno će biti oružje, iako buka može odati vašu lokaciju. Moći ćete se sakriti ispod stolova ili u ormariće, koristeći skrivanje u svoju korist kako biste napredovali. Također, u igru su uključeni različiti završetci, a vaš instinkt za preživljavanje i vještine skrivanja bit će ključni za vaš uspjeh.

Jawbreaker će biti dostupan na PC-u putem Steama i Epic Gamesa u ožujku ove godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski