Vijesti

Suočite se s valovima neprijatelja u Terralysiji, nadolazećem roguelikeu u trećem licu

Podijelite:

Šareni svijet čeka vas u igri Terralysia, gdje horde nemilosrdnih čudovišta nestrpljivo čekaju svoj sljedeći plijen. U ovoj roguelike igri iz trećeg lica, izbjegavajte, trčite i borite se za život protiv neprijateljskih valova koji postaju sve veći i jači što duže preživite.

Da bi preživjeli, igrači će morati prikupljati fragmente iskustva i otključavati moćne nadogradnje kako bi imali dovoljno snage za svladavanje svojih neprijatelja. Svaki put kad igrač zaroni u ovaj šareni svijet, moći će pronaći nove čarolije i predmete, odnosno nijedno igranje neće biti isto. Osim toga, svaka mapa je jedinstvena vizualno i stilom igre, s različitim ciljevima i bossovima.

Igra donosi utrku s vremenom, jer se novi neprijatelji pojavljuju u različitim intervalima i bit će izazovniji od posljednjih s kojima ste se upravo susreli. S mogućnošću prilagodbe svog arsenala kako bi odgovarao strategiji jedinstvenoj za njih; bacanje vatrenih kugla može biti korisno u jednom prolasku, ali može biti slabost u drugom.

Terralysia će ove godine ući u Steam Early Access, donoseći živopisan izgled zlokobnoj priči gdje stvari nisu baš onakve kako se čine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski