Vijesti

Fantasy RPG The Thaumaturge, odgođen za sljedeću godinu

Podijelite:

Usavršavanje mističnih vještina zahtijeva ambiciozan pristup, baš kao i razvoj igara. S tim na umu, izdavač 11 bit studios i developer Fool’s Theory zajedno su odlučili pružiti dodatno vrijeme razvoja The Thaumaturge kako bi postigli standarde koje igrači od njih očekuju.

Iako je nedavno najavljen za izlazak 5. prosinca, Thaumaturge će ipak biti lansiran 20. veljače 2024. na PC-ju. S obzirom na posljednje tjedne posvećene usavršavanju detalja u igri, tim je prepoznao priliku za dodatno poboljšanje uglađenosti i kvalitete. Budući da imaju fleksibilnost da si dopuste dodatno vrijeme, donesena je odluka o odgodi.

U ovom RPG-u usmjerenom na naraciju, igrači preuzimaju ulogu Wiktora Szulskog, taumaturga u potrazi za mirom sa svojom prošlošću. Odvijajući se u Varšavi 1905., priča se vrti oko složene teme unutarnjih demona i kako u ovom svijetu to može značiti više od pukog mentalnog tereta. U The Thaumaturge, demoni su poznati kao Salitori koji se hrane najmračnijim tajnama i samo titularni thaumaturge ima sposobnost osloboditi nekoga tog tereta.

The Thaumaturge će biti objavljen na PC-ju 20. veljače 2024., nakon čega će uslijediti verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski