Video Vijesti

Garbage Crew! je urnebesna kooperativna akcijska igra u kojoj ćete raditi različite poslove

Podijelite:

Pripremite se za uzbuđenje s Garbage Crew!, nadolazećom roguelike akcijskom igrom za više igrača koja vas i vaše prijatelje stavlja usred kaosa, dok istovremeno rješavate različite, naizgled nepoveze zadatke. Razvijena od strane solo developera XEETSH, Garbage Crew! obećava neprekidnu zabavu, neočekivane izazove i srednjovjekovni kaos.

U Garbage Crew!, postajete dio tima zaduženog za upravljanje kaosom čišćenja grada. Vaša osnovna odgovornost je pražnjenje kanti i kontejnera za smeće, ali to je samo početak. Vaš šef, u svojoj izvanrednoj (ili ludoj) odluci, stavlja na vas dodatne zadatke, od gašenja požara do rada u šumi. S ograničenim osobljem i nervoznim vozačem kamiona za smeće koji neće čekati, izazovi su neprestani. Dodatno, nesreća s DIY uređajem za vraćanje vremena vašeg šefa katapultira vas natrag u srednjovjekovna vremena, gdje grad pod opsadom čeka vaše vještine u skupljanju smeća.

Ova igra pruža iskustvo u kojem morate koordinirati napore s prijateljima kako biste dovršili zadatke i ostvarili ciljeve razine. Radi se o roguelike avanturi s beskrajnim nasumičnim razinama smještenim u dva potpuno različita okruženja, svako s jedinstvenom mehanikom. Pripremite se za neočekivane događaje, prilagodite se u hodu i zaradite novac svakim igranjem kako biste otključali razna pojačanja za svoj sljedeći pokušaj.

Uz online i lokalno co-op igranje preko Steam Remotea i 50+ različitih skinova, sve ovo moći ćete isprobati kada Garbage Crew! dođe 8. prosinca na PC putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski