Vijesti

Upijte moć svojih neprijatelja u igri BIOMORPH, Metroidvaniji koja izlazi 4. ožujka

Podijelite:

Spustite se u znatiželjni svijet Ilios i preuzmite moć svojih neprijatelja u igri BIOMORPH. Ova nadolazeća metroidvania izlazi 4. ožujka na Steam platformi i predstavit će produljeni demo tijekom Steam Next Festa.

Igra je specifična po tome što možete udarati i pucati prema svojim neprijateljima i zatim se utjeloviti u njih kada ih porazite. Imat ćete slobodu optimizirati svoju opremu, te iskoristiti raznoliki skup vještina kako biste se suočili s izazovnim neprijateljima koji evoluiraju zajedno s vama. Na putu vas očekuju razni platformerski elementi i zagonetke, a njihovim rješavanjem otključavate nova područja.

Odaberite svoj borbeni stil koristeći arsenal oružja za blisku i borbu na daljinu kako bi uspješno porazili razne bosseve, pri čemu svako od njih ima vlastita stabla nadogradnje. Uz to, istražite prostrani ne-linearni i povezani svijet sastavljen od 16 različitih okoliša i egzcentričnih NPC-ova.

BIOMORPH će biti lansiran 4. ožujka, a igrači spremni otkriti tajne Iliosa mogu zaigrati prošireni demo na Steamu do kraja Steam Next Festa koji službeno počinje sljedeći tjedan.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski