Video Vijesti

Pomognite duhovima i vodite kupalište u RPG-u ruralnog života Spirittea

Podijelite:

U ponedjeljak, 13. prosinca, na Xbox konzolama, Game Passu, PC-ju i Nintendo Switchu pojavit će se naslov nadahnut kultnim životnim simulatorom Stardew Valley i klasičnim animeom i mangom usmjerenim na duhove, Spirittea. Ovaj naslov prati pisca koji je pobjegao na selo kako bi razbistrio glavu i pronašao inspiraciju za svoj sljedeći roman. Međutim, nakon što je slučajno popio iz starog mističnog čajnika, naš protagonist počinje vidjeti preklapanje svijeta duhova s njihovom stvarnošću.

Spirittea je jedinstvena igra koja kombinira elemente simulacije života i management. Igrači žive dan za danom, pronalaze lokalne NPC-ove i duhove koji bi im pomogli i sudjeluju u mnoštvu različitih hobija, od hvatanja buba do karaoka. U igri ćete rješavati probleme duhova, sklapati prijateljstva s lokalnim stanovništvom, a svi građani imaju svoje rasporede, stvari koje vole, ne vole i hobije u kojima mogu sudjelovati, te ćete dizajnirati i uređivati kupalište.

Kada duhovi postanu redoviti gosti u kupalištu, morat ćete brinuti o detaljima poput održavanja čistoće ručnika, pripreme grijanja za kadu te usklađivanja svih želja duhova kako bi im pružili nezaboravno iskustvo kupanja. Svaki duh ima svoje vlastite želje i preferencije, stoga će vas igra potaknuti da ih sve upoznate i unaprijedite svoju kupaonicu kako biste postali vrhunski čuvar ove neobične lokacije.

Spirittea razvija Cheesemaster Games, a ulogu izdavača preuzeo je No More Robots.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski