Vijesti

Prijavite se za igranje Alpha verzije MMO igre Pax Dei

Podijelite:

Mainframe Industries jučer je objavio da su krenule alpha prijave za Pax Dei, social sandbox MMO inspiriran legendama srednjeg vijeka. U nastavku vam donosimo što sve trebate napraviti kako bi se prijavili za dobivanje pristupu alpha verziji.

Alpha test za Pax Dei održat će se od 14. do 27. listopada, a prijave traju do kraja nedjelje, 12. listopada. Kodnog naziva Home Valley, alpha verzija je fokusirana na mirno igranje. Za priliku za sudjelovanje prijavite se na https://playpaxdei.com/ do 12. studenog i ispunite svoj profil. Također, provjerite koristite li vi i vaši prijatelji isti Friend’s Token kako biste se pridružili istoj grupi i mogli igrati zajedno. Iz Mainframe Industriesa poručuju da planiraju postupno pozivati nekoliko tisuća testera u igru, dovoljno da popune jednu kopiju svijeta. Osim toga, od 14. studenog ukidaju se svi zahtjevi za povjerljivošću, a otvorit će se i namjenski odjeljak na Discordu kako biste mogli podijeliti svoje dojmove s ostatkom igrača.

Nedavno su udvostručili veličinu svijeta, odnosno igračima se sada nude četiri provincije koje pokrivaju gotovo 300 km², te postoji više od dvadeset dolina za odabir savršenog mjesta za stanovanje. Skupite ili lovite široku lepezu resursa, postavite više craftera i otključajte gomilu recepata za izradu opreme, oružja i napitaka koji će vam pomoći u avanturama. Dostupni su deseci građevinskih dijelova koje možete kombinirati u dom na vlastitoj parceli. Osim toga, možete se grupirati kao klan da biste dijelili skladišta, obrtnike ili parcele, čineći suradnju za veće projekte puno lakšom i naiđite na brojne neprijatelje u raznim kampovima, špiljama i dungeonima.

Međutim, sustavi za borbu i RPG još uvijek su u izradi i uskoro će biti temeljito revidirani. PVP je trenutačno onemogućen kako bi se dao prioritet testiranju drugih značajki igre. Developeri obećaju vratiti ga jer je dio temeljnog koncepta igre. Za više informacija, također možete pročitati FAQ ovdje.

Još u ožujku, kada smo izložili našu viziju Pax Deia, živog i aktivnog Social Sandbox MMO-a, pozvali smo volontere da sudjeluju u našem programu testiranja. Želimo zahvaliti svima vama koji ste Pax Dei stavili na listu želja na Steamu, prijavili se na http://playpaxdei.com/ i pridružili našoj Discord zajednici. Hvala vam što podržavate naš projekt i hvala vam na dosadašnjem strpljenju! Iako smo već proveli više krugova (povjerljivih) testova igranja s malim skupinama igrača, sada smo došli do faze u kojoj moramo povećati stvari i provjeriti jesu li temelji zdravi.

Mainframe Industries

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski