Vijesti

Evo kako se možete prijaviti za beta testiranje PS5 verzije Predecessora

Podijelite:

Predecessor je third-person MOBA u kojem timovi od pet igrača kontroliraju svoje odabrane heroje, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i dizajnom. Koncept je sličan SMITE-u ili Leauge of Legendsu, gdje zajedničkim snagama morate uništiti glavnu jezgru neprijateljskog tima.

Omeda Studios, tim koji radi na ovoj igri, objavio je danas da će Playstation Closed Beta za Predecessor početi 5. prosinca 2023. Ova igra, koja je nastala iz Paragona, prvotno razvijenog od strane Epic Gamesa, već gotovo godinu dana dostupna je u Early Access verziji za PC. Tijekom PlayStation Closed Bete, igrači će imati izbor između preko 30 različitih heroja sa svojim prepoznatljivim karakteristikama i ulogama. Zahvaljujući cross-platform načinu igranja, igrači zatvorene beta verzije PlayStationa bit će udruženi s igračima na PC-ju.

Kako bi dobili pristup Playstation Closed Beti, morate se registrirati OVDJE koristeći svoj e-mail. Također, sav napredak tijekom PlayStation Closed Beta će se zadržati i igrači će moći uživati u svojim postignućima i otključanom sadržaju nakon što igra bude objavljena u budućnosti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski