Vijesti

Evo kako se možete prijaviti za Beta testiranje Enotria: The Last Songa

Podijelite:

Jyamma Games poziva PC igrače da istraže svijet Canovaccia u zatvorenom beta testiranju. Ovo testiranje pruža igračima priliku da prvi put iskuse Enotria: The Last Song, poraze moćne Autore koji su oblikovali Canovaccia i oslobode svijet od stagnacije, koristeći moć Ardorea.

Inspiriran talijanskim folklorom i kulturom, Enotria: The Last Song je akcijski RPG Soulslike smješten u eskpanzivan svijet. Poziva igrače da nose maske koje mijenjaju uloge i koriste moć Ardorea kako bi otkrili tajne zemlje zaglavljene u beskrajnoj igri. Kao Maska promjene, igrači će se suočiti sa raznim neprijateljima i mijenjati stvarnost kako bi oslobodili nevoljne glumce od uvrnutog vječnog scenarija koji nisu sami stvorili.

Pošto je ovo rani zatvoreni Beta test, pozvani igraći će biti obvezani potpisati sporazum o nerazotkrivanju informacija o testiranju (NDA). Odabrani igrači bit će obaviješteni putem e-maila i primit će upute prije početka testiranja. Prijave za sudjelovanje u zatvorenom beta testiranju zatvaraju se 15. prosinca i svi odabrani sudionici bit će nagrađeni ekskluzivnim skinom za igru kao znak zahvale.

Za više informacija o zatvorenom beta testu i načinu prijave posjetite poveznicu u nastavku:

enotriathelastsong.com/closed-beta

“Kao što možete primijetiti, naš je cilj okupiti grupu igrača koji će testirati Enotriju, prikupiti povratne informacije i doprinijeti poboljšanju igre. Vaše mišljenje izuzetno je važno kako bismo ispunili vaša očekivanja, pružili vam užitak i u konačnici stvorili iskustvo koje će zadovoljiti sve što igrač želi doživjeti igrajući i istražujući naš proizvod.”

Andrea Beneduci, izvršni producent Jyamma Gamesa

Enotria: The Last Song trebala bi biti objavljena 2024., a bit će dostupna na PC-ju putem Steama, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski