Video Vijesti

Coral Island službeno je izašao iz Early Accessa, od sada je dostupan na PC-ju, Xboxu i PlayStationu

Podijelite:

Kako bi obilježili izlazak igre iz Early Accessa, izdavač Humble Games i developer Stairway Games objavili su potpuno novi trailer za Coral Island koji prikazuje omiljene značajke obožavatelja koje su bile dostupne tijekom ranog pristupa, a bit će i pri lansiranju. Te značajke uključuju udomljavanje kućnih ljubimaca, nove romantične elemente poput prosidbe i braka, djecu i još mnogo toga.

Na Coral Islandu, vrijeme je za napuštanje užurbanog života u Pokyu i otvaranje novog poglavlja u svom životu. Postanite ono što želite i stvorite idiličnu farmu svojih snova, brinući se o usjevima, njegujući životinje i razvijajući vezu s prirodnim svijetom oko vas. Sudjelujte u revitalizaciji obližnjeg grada i njegovih koraljnih grebena, izgrađujte odnose s živopisnom zajednicom od više od 70 sugrađana koji Coral Island nazivaju svojim domom.

Priča se mijenja s prolaskom svake sezone, dok život jednostavno teče svojim tokom. Provedite dane istražujući ili pronađite posebnu osobu u gradu s kojom možete zajedno graditi svoj život. Možete spasiti mora, hrabro istraživati špilje prepune čudovišta ili se posvetiti unapređenju svoje farme. Ronite kako biste obnovili koraljni greben ili iskopali dragocjeno kamenje u špilji. Bez obzira na vaš izbor, pronaći ćete plijen koji će poboljšati vaše alate i unaprijediti kvalitetu stoke i usjeva.

Farming simulacija Coral Island službeno je lansirana za PC, Xbox Series X/S i PlayStation 5.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski