Vijesti

U avanturističkoj igri We Kill Monsters, lovit ćemo anđele i boriti se protiv raznih stvorenja

Podijelite:

We Kill Monsters je avantura za solo ili kooperativno igranje, postavljena u tajanstvenoj i ogromnoj jami. Preuzimate ulogu Edinua, homunkulusa stvorenog s jednim zadatkom: istraživati dubine i loviti anđele.

U dubinama Umirućeg grada Edina, homunkuli su bačeni u misterioznu Školjku, prisiljeni da istražuju i love. Nada grada leži u Primordijalnoj tekućini, tajanstvenoj krvi koja struji kroz Školjku. S obzirom da je većina tekućine u površinskim slojevima iscrpljena, homunkuli moraju koristiti Veliko dizalo, misterioznu konstrukciju koja seže u dubine i može se pokrenuti samo snagom tako rijetkih izvora kao što je smrt anđela.

Ulaskom u novi sloj, homunkuli tragaju za anđelima, koristeći tragove i kontekstne znakove kako bi ih locirali. Svaki sloj Školjke je prostran i otvoren, omogućujući slobodno kretanje i istraživanje raznih objekata i resursa potrebnih za preživljavanje. No putovanje je iscrpljujuće. Stoga je važno odmoriti se i napuniti energiju. Bilo gdje i bilo kada možete postaviti kamp, pripremiti hranu, odmoriti se ili jednostavno uživati u trenucima opuštanja s prijateljima.

U srcu Školjke nalaze se Primordijalne fontane, portalne točke koje omogućuju homunkulima da putuju kroz dimenzije. Sretnite se s drugim igračima u njihovim avanturama i lovu, bilo da je to na trenutak ili cijelo putovanje.

We Kill Monsters trebao bi biti objavljen na PC-u putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski