Vijesti

INDIE Live Expo Winter 2023 otkrio je kratak pogled na nadolazeće svjetske premijere i kandidate za nagrade

Podijelite:

INDIE Live Expo, japanski digitalni sajam koji spaja ljubitelje nezavisnih igara diljem svijeta, danas nam je pružio uvid u zimske novosti za 2023. godinu i predstavio nominirane kandidate za ovogodišnje nagrade. Ovaj dvodnevni događaj posvećen indie igrama održat će se 2. i 3. prosinca 2023. godine putem YouTube kanala INDIE Live Expoa.

Od svog debija 2020. godine i nakon nedavne premijere Summer Spotlight Showcasea, INDIE Live Expo privukao je više od 88 milijuna pregleda i predstavio više od 2400 indie igara na osam događaja. INDIE Live Expo Winter 2023. nastavlja graditi svoju rastuću reputaciju kao vodeći događaj u Japanu posvećen neovisnim video igrama na internetu, a upravo je ova godina uključila čak tri sajma.

Favoriti obožavatelja iz livestreama Summer Spotlighta vraćaju se na INDIE Live Expo Winter sa svježim sadržajem i novim informacijama, uključujući Omega Crafter, survival igru u otvorenom svijetu od Preferred Networksa, Witch and Lilies, romantični JRPG dungeon-crawler od Stromatosoft Inca, Boyhood’s End, psihološka avantura WSS playgrounda i TSURUGIHIME, debitantski naslov Fahrenheita 213 koji je osnovao Yosuke Shiokawa (Kingdom Hearts II, Dissidia: Final Fantasy i Fate/Grand Order).

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski