Vijesti

Kemuri je originalna igra Ikumi Nakamure, prvi naslov njezinog novog studija Unseen

Podijelite:

Bivši kreativna direktorica Ghostwire Tokya, Ikumi Nakamura, predstavila je Kemuri tijekom The Game Awards 2023 događaja, prvu igru iz svog novog studija Unseen. Kemuri je originalni IP koji je stvorila Nakamura, a igrači će loviti duhove u gradskom okruženju.

Kemuri vas poziva u carstvo gdje se nepredvidivo susreće s nesvakidašnjim u urbanoj džungli gdje se tajanstvena stvorenja, yokai, skrivaju među stanovništvom. Započnite svoju avanturu kao Yokai Hunter i iskoristite Fox Window kako biste otkrili tajne grada i obnovili ravnotežu u svijetu. Uronite u uzbudljivu priču, bilo da putujete sami ili s prijateljima, loveći yokaije na jedinstven način, prikupljajući njihove moći i suočavajući se s još većim izazovima.

Nakamura je započela svoju karijeru kao umjetnica na Capcomovom Okamiju prije nego što je surađivala na Bayonetti i na otkazanom projektu Scalebound u PlatinumGamesu. Nakon toga, provela je gotovo deset godina u Tango Gameworksu, studiju koji je 2010. godine osnovao Shinji Mikami, tvorac Resident Evila. Tijekom tog razdoblja, radila je na The Evil Within iz 2014. godine, njegovom nastavku The Evil Within 2 iz 2017. godine, te nedavno na GhostWire Tokyo.

Nakamura tek treba potpisati izdavača ili platformu za igru tako da nije jasno kada možemo očekivati izdanje.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski