Video Vijesti

Kitfox Games otkrio je novu igru kuhanja čaja na temu tarota Loose Leaf: A Tea Witch Simulator

Podijelite:

Kao dio Day of the Devs: The Game Awards Edition Showcasea, Kitfox Games, studio koji stoji iza Boyfriend Dungeona, najavio je svoju sljedeću interno razvijenu igru, Loose Leaf: A Tea Witch Simulator.

Loose Leaf: A Tea Witch Simulator je okultna sandbox igra koja kombinira kuhanje čaja i čitanje tarot karata. Igrate kao vještica koja vodi vlastitu čajnu, otkriva nove napitke te pruža savjete i čarobna pića svojim problematičnim posjetiteljima u ukletom svijetu.

“Moja majka je čitala tarot prijateljima dok sam bila dijete i uzimala je samo srebro za plaćanje, šaleći se da je vještica. Kasnije, kao odrasla osoba, počela sam i sama čitati tarot iz zabave. Kada su mi neki umjetnici iz Kitfoxa rekli da žele napraviti igru o kuhanju čaja, a počeli smo razgovarati o vješticama, znala sam da mogu slijediti svoje srce i stvoriti nešto zaista jedinstveno i autentično.”

Tanya Fox, kreativna direktorica i suosnivačica Kitfox Gamesa

Očekuje vas potpuno 3D okruženje i simulacija tekućine za sveobuhvatno kuhanje čaja, zadovoljavajuće fizičke interakcije sa sastojcima i opremom, otvoreno igranje temeljeno na eksperimentiranju; kombinirajte sastojke i pokušajte napraviti svoj savršeni čaj, mogućnost čitanja iz špila sreće kako biste upoznali svoje problematične goste i ublažili im patnju, tumačeći karte i dajući savjete, te potpuno originalni vještičji soundtrack skladatelja Leafa.

Loose Leaf još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali bi trebao biti objavljen na PC-ju putem Steama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski