Video Vijesti

KnifePlayground je survival horor multiplayer igra koja nudi dva jedinstvena načina igranja

Podijelite:

Mali indie studio MadMozer donosi nam jedinstvenu multiplayer horor igru KnifePlayground koja pruža kooperativni način igranja za četiri igrača i solo battle royale do deset igrača. Igrači će se morati udružiti ili se boriti međusobno u trokatnoj vili prepunoj čudovišta, pri čemu se svaki kat zatvara nakon smrtonosnog odbrojavanja. Iskusite borbu izbliza, skrivanje, nadogradnju i jačanje nakon svake smrti s nepredvidivim roguelite elementima.

Pripremite se za seriju nasumično generiranih izazova, jer svaki novi meč donosi jedinstveno iskustvo igranja. Vaš opstanak ovisi o suradnji i komunikaciji, stoga timski rad je ključ za eliminiranje čudovišta, rješavanje složenih zagonetki, ispunjavanje ciljeva, pronalaženje predmeta, izvođenje nadogradnji i osmišljavanje optimalne strategije za bijeg od stvorenja koja vas love i dvorca-sadističke prirode.

U igri se susrećete s kompleksnim borbenim sustavom koji uključuje intenzivne borbe s oružjem za bliske susrete, pružajući agresivna i krvava iskustva iz neposredne blizine, a što nam pokazuje i trailer. Svaki udarac, svaki zamah i svaka odluka mogu biti presudni u borbi između života i smrti. Uz to, osigurajte svoj opstanak rješavajući zagonetke koje izazivaju vaš intelekt i lukavost pod prijetnjom smrti u bilo kojem trenutku. Od jednostavnih do kompleksnih, ove zagonetke pružit će vam vrijedne nagrade koje će vam pomoći preživjeti još nekoliko dragocjenih minuta unutar zlokobne vile.

KnifePlayground će biti objavljen 2025. godine za PC, Xbox i PlayStation 5, a tijekom tog razdoblja imat ćete priliku zaigrati beta verziju, isprobati demo verziju i sudjelovati u različitim playtestovima. Stoga, svakako posjetite službenu Steam stranicu i dodajte igru na svoj popis želja.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski