Video Vijesti

Lies of P dobit će novi update, pokazan je i nadolazeći DLC

Podijelite:

Developer i izdavač igara NEOWIZ podijelio je potpuno novi video za svoj hvaljeni soulslike naslov, Lies of P, koji nam pokazuje što možemo očekivati od ove igre u bliskoj budućnosti, uključujući kratak pogled na prvi DLC kao i pojedinosti o izdavanju službenog soundtracka igre. U glavnom središtu videa je direktor igre Jiwon Choi.

Nakon što je zahvalio obožavateljima što su pomogli Lies of P da premaši milijun prodanih primjeraka u prvom mjesecu nakon svog launcha, Choi nastavlja s raspravom o nadolazećem updateu za igru. Očekuje se da će doći u studenom, a donosi značajne promjene u ravnoteži oružja i karaktera, kao i promjene u kvaliteti života kako bi se ublažile poteškoće u ranim fazama igre. Igrači će također dobiti novu odjeću, zajedno s novom značajkom za zasebno opremanje naočala i šešira za još veću slobodu u prilagođavanju likova. Kao još jednu poslasticu za igrače, Choi je dao kratki pregled nadolazećeg sadržaja za Lies of P kroz nikad prije viđene skice koje zadirkuju mali dio sadržaja koji će biti dostupan u prvom DLC-u.

Podsjetimo, NEOWIZ je lansirao Lies of P diljem svijeta 19. rujna 2023. godine za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC putem Steama. Više informacija, uključujući potpune bilješke o zakrpama i detalje o novom DLC-u, bit će dostupni uskoro.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrHrvatski